Kom jij ons team versterken?

Vacature Den Elzen Fysiotherapie

Fysiotherapeut/psychosomatisch fysiotherapeut (i.o.) 16-24u.

Ben jij een nieuwsgierige en ondernemende fysiotherapeut? Wil jij je werk zelfstandiger gaan uitoefenen? Ben je op zoek naar een passend salaris voor het harde werk dat je als fysiotherapeut verricht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn een jonge 1e-lijns fysiotherapiepraktijk in het Gezondheidscentrum aan de Ravellaan in Voorhout. Manueel therapie + Psychosomatische fysiotherapie = kwaliteit en maatwerk. Daar staan wij voor.

Wie zoeken wij?

Een ondernemende collega die met ons mee wil groeien. Een psychosomatisch fysiotherapeut (/i.o.), of een ervaren algemeen fysiotherapeut die biopsychosociaal werkt.

Wat ga je doen?

Werken in de 1e lijn, in een gezondheidscentrum – dus multidisciplinair. In onze praktijk vult de psychosomatisch fysiotherapeut het bredere plaatje van de manueel therapeut aan en zorgt de manueel therapeut voor de vaktechnische hands-on kwaliteit zonder de hele mens te vergeten. In onze optiek een onmisbare combinatie. Geen lopende-band werk, maar oprechte aandacht voor het totaalplaatje.

  • Voeg je een nieuwe specialisatie toe? Die is welkom! Wij denken mee in wat je nodig hebt om je werk optimaal te kunnen doen op onze locatie.
  • Wil je je verder ontwikkelen of specialiseren? Daar staan wij voor open.

Wat bieden wij?

Wij bieden een dynamische baan waar jouw input van harte welkom is. Je werkt met twee directe gespecialiseerde collega’s. En er zijn korte lijntjes met huisartsen en psychologen.

Wil je meer informatie?

Heb je nog vragen over de functie en onze praktijk? Neem dan contact op met Tamara Boot – den Elzen 06-41829543 (info@denelzenfysiotherapie.nl)

Hoe kun je solliciteren?

Ben je enthousiast geworden? Je kunt jouw reactie direct sturen naar info@denelzenfysiotherapie.nl. Lang of kort van stof, krachtig, rustig, formeel of informeel. Doe wat voor jou het beste werkt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Scroll naar top