Nieuwe locatie Den Elzen Fysiotherapie

Inmiddels heb ik de sleutel ontvangen van de nieuwe locatie aan de Ravellaan 72D in Voorhout. Hier zijn twee behandelruimtes aanwezig en zal ik samen met Patrick van der Klauw (manueel therapeut) voor je klaar staan voor behandelingen fysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie en manuele therapie.

Patrick is inmiddels gestart en vanaf 14 augustus zal ik ook mijn ruimte betrekken op deze locatie. Tot die tijd werk ik nog op Oosthoutplein 6 in Voorhout.

Bij ons kun je terecht voor de behandeling van:

  • spanningsklachten
  • ademhalingsproblemen
  • hyperventilatie
  • stress
  • chronische pijn
  • nek-, rug-, schouder-, heup-, en knieklachten

Neem gerust contact met ons op.

Voor psychosomatische fysiotherapie : 06-41829543 of info@denelzenfysiotherapie.nl

Voor manuele therapie: 06-42658777 of info@vanderklauwfysiotherapie.nl

Scroll naar boven
Scroll naar top